субота, 3 грудня 2016 р.

Проект "Як економно використовувати воду вдома"

02 грудня у 1-А класі пройшов урок- презентація дитячих проектів "Як економити воду вдома". Присутні директор школи Ситник В.П., завуч Смоляна В.М., батьки учнів. Діти добре попрацювали вдома з батьками, готуючи проект і на уроці порадували всіх присутніх своїми презентаціями..





























5 коментарів:

  1. Шановні! Ми всі добре попрацювали! Не судіть строго! Російсько-українська мова - особливість Токмаччини. Я за те, щоб навчитися чистої гарної української. Та дітей будемо вчити поступово, лагідно, позитивно. На цьому проекті головна мета була: проблема економії води. І якщо дитина це зрозуміла - це найголовніше. Залишайте свої коментарі. Дякую за порозуміння.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікавий проект, діти з великим інтересом готувалися,та гарно засвоїли навички, необхідні кожен день

    ВідповістиВидалити
  3. Корисно було провести урок-презентацію учням на тему: «Як економити воду вдома». Про це повинен знати кожен. Бо вода - це цінний скарб на Землі.

    ВідповістиВидалити
  4. Дети прекрасно провели время. Это мероприятие, кроме знаний о способах и необходимости экономии воды, также дало навык публичных выступлений и сбора информации по теме. Спасибо за активность в вопросе воспитания детей.

    ВідповістиВидалити